Totalrenovering af hus med fokus på kvalitet

Vi indfrier dine drømme og skaber det perfekte hjem​

Drømmer du om en totalrenovering af dit hus? Så lad os indfri alle dine drømme og skabe det perfekte hjem. Vi er murermester Henrik Herreholm, og vi løser store og små renoveringsopgaver i samarbejde med de dygtigste fagfolk.

Vi holder til på Amager, hvorfra vi kører ud til kunder i blandt andet København S, Østerbro og Hellerup samt mange andre steder. Kunderne kan altid forvente, at vi er ærekær, og at alle led i byggeprocessen er præget af kvalitet. Det gælder alt fra materialer til selve håndværket.

Det tætte samarbejde er afgørende for resultatet

​Vi tilbyder alle former for totalrenovering af hus. Det kan være et gammelt hus, en ældre villa eller noget helt tredje. Vi har mere end 25 års erfaring med entrepriser og murerarbejde. Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og Københavns Murerlaug.

Vi har et tæt samarbejde med blikkenslager- og tømrervirksomheder samt med arkitekter og ingeniører. Dermed kan vi varetage hele entreprisen, så du kun får en kontaktperson for alle faggrupperne.

Det tætte samarbejde med kunden er afgørende for et godt resultat i enhver byggesag. Derfor lægger vi vægt på den gode kommunikation under hele projektet.

Hvad koster totalrenovering af hus?

​Vores pris for en totalrenovering af hus afhænger af omfanget, husets tilstand og de ønskede materialer. Det kan være alt fra en mindre renovering af hus til en mere gennemgribende, hvor køkken og badeværelser måske ligefrem skal flyttes. Kontakt os for at aftale en besigtigelse, hvor vi kan gennemgå dine ønsker, og hvor vi efterfølgende kan sende et uforpligtende tilbud for totalrenoveringen.

Vi er et kompetent murerfirma der også tilbyder renovering af facade, renovering af tag og totalentreprise

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Murermester
​Henrik Herreholm ApS

Amager Strandvej 22K, 4. tv.,
​2300 København S

CVR: 2072114

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 87 33 32

E-mail: herreholm@mail.tele.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.