Totalentreprise ved byggeri og renovering

​Vi sætter en ære i at levere kvalitetshåndværk

Har du en bygge- eller renoveringsopgave, som du ønsker udført i en totalentreprise? Så lad os varetage entreprisen for dig. Vi udfører alle former for murerarbejde og totalentrepriser, og det sker i samarbejde med dygtige fagfolk.

Vi holder til på Amager, hvorfra vi servicerer kunder i blandt andet København S, Østerbro, Hellerup og omegn. Alle vores kunder kan forvente, at vi er ærekær og udfører vores håndværk i høj kvalitet. Arbejdet udføres altid i et tæt samarbejde med kunden.

Entrepriser i samarbejde med dygtige håndværkere

​Vi har mere end 25 års erfaring inden for faget, og vi laver alle former for byggeri, renovering og modernisering. Det kan være alt fra en renovering af et badeværelse til en totalrenovering af et helt hus. Vi er medlem af Dansk Byggeri og Københavns Murerlaug. Derudover samarbejder vi med en række dygtige håndværkere, når vi har en entreprise.

Hvad er totalentreprise?

​Totalentrepriser og hovedentrepriser er næsten det samme, men ved en totalentreprise varetager vi hele projektet fra start til slut. Ved en hovedentreprise står du selv for projektmaterialet og eventuelle godkendelser. Vi koordinerer alle faggrupper ved begge entrepriseformer.

Kontakt os for at få en snak om dine ønsker, og vi kommer gerne ud for at drøfte opgaven med dig. Samtidig kan vi tale om dine ønsker til materialer med videre. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for totalentreprisen.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Murermester
​Henrik Herreholm ApS

Amager Strandvej 22K, 4. tv.,
​2300 København S

CVR: 2072114

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 87 33 32

E-mail: herreholm@mail.tele.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.