TILBYGNING TIL HUS DER DÆKKER
​DINE BEHOV

Drømmer du om at få mere plads i dit hus, men orker du ikke at flytte, eller er du glad for din nuværende bolig?​

Så kan en tilbygning til hus være lige netop den løsning, du søger. Hos Murermester Henrik Herreholm ApS tilbyder vi et hav af tilbygninger til dit hjem, så du kan få den ekstra plads, der er behov for.

Fra vores base i København S kører vi blandt andet ud til kunder på Amager, Frederiksberg og omegn for at opfylde vores kunders boligdrømme, og vi kommer også gerne forbi dig.

FÅ DÆKKET DINE BOLIGBEHOV MED EN TILBYGNING TIL HUS

Med en tilbygning til hus kan du få dækket lige netop de behov, som du og din familie har. Det kan for eksempel være, at I er vokset ud af huset og har brug for mere plads, eller det kan være, at jeres behov har ændret sig i løbet af årene, og I nu har behov for en anden rumdeling end tidligere.

Vi har mere end 25 års erfaring som murer, og vi går utroligt højt op i altid at levere håndværk i højeste kvalitet. Vi kan bygge lige netop den tilbygning, du drømmer om, og den kan også kombineres med en ombygning af de eksisterende boligkvadratmeter. 

Vi tilbyder en totalløsning lige fra projektering til opførelsen, og vi sørger for at skræddersy en løsning til dit hus i samarbejde med de rigtige samarbejdspartnere til opgaven.​

VÆLG MELLEM MANGE FORSKELLIGE MULIGHEDER

Der er mange muligheder, når der skal bygges en tilbygning. En tilbygning kan for eksempel være i form af:

En større stue

​En udestue

​En større entre

​En garage eller carport

​Et nyt badeværelse

​Ekstra værelser

​HVAD KOSTER EN TILBYGNING TIL ET HUS?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken type tilbygning til hus du har behov for, hvilke materialer der skal anvendes, og hvor stor tilbygningen skal være.

Kontakt os for en rådgivende samtale eller et uforpligtende tilbud med en billig pris på telefon 40 87 33 32, e-mail herreholm@mail.tele.dk eller via kontaktformularen her på siden. 

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Murermester
​Henrik Herreholm ApS

Amager Strandvej 22K, 4. tv.,
​2300 København S

CVR: 2072114

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 87 33 32

E-mail: herreholm@mail.tele.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.