Tagrenovering, ny tagdækning og andet tagentreprise

Det danske vejr er hårdt ved din bolig. Særligt taget er udsat, og det kræver derfor løbende vedligeholdelse. Hos Murermester Henrik Herreholm ApS har jeg mere end 25 års erfaring inden for tagentreprise på alle typer huse. Brug min erfaring, når du skal vælge ny tagdækning, eller når du skal have udført en tagrenovering.

Fra min base i København S kører jeg både ud til kunder for at udføre professionelt arbejde på hele Amager og Østerbro, samt Hellerup og andre nærliggende områder.

Alt fra tagrenovering til renovering af skorsten og kviste

Takket være mine mange års erfaring som murer har jeg både kompetencerne og erfaringen til at løse mange forskellige former for tagarbejde. Jeg står klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have lagt nyt tag på huset, om du skal have foretaget en tagrenovering, eller om du skal have udført andre former for tagarbejde. Er det skorstenen eller kvistene, der trænger til en kærlig hånd, stiller jeg også gerne mine kompetencer til rådighed.

Jeg udfører både små som store opgaver i forbindelse med renovering af tag, så du kan få en tagreparation, der holder, og jeg tilbyder også grundig rådgivning, så resultatet står godt til resten af huset.

Hvad koster et nyt tag?

Hvis det viser sig, at en tagrenovering ikke vil være tilstrækkelig, kan jeg også tilbyde lægning af et helt nyt tag til en billig pris. Hvor meget det helt konkret kommer til at koste vil dog afhænge af en række forskellige faktorer. Mine priser afhænger for eksempel af:

  • Hvor stort taget er
  • Om der skal lægges nyt undertag
  • ​Hvilket tagmateriale du vælger.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud eller hør mere

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre mere om de forskellige muligheder, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på lægning af nyt tag eller en tagrenovering.

Jeg kan kontaktes på flere forskellige måder. Du kan enten ringe på telefon 40 87 33 32, skrive til e-mail herreholm@mail.tele.dk eller udfylde min kontaktformular. 

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at få et gratis tilbud på en opgave, eller bare har et spørgsmål, kan du udfylde nedenstående:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dansk Byggeri

Jeg er medlem af Dansk Byggeri, som giver dig garanti på udført arbejde.

Over 25 års erfaring

Over 25 års erfaring sikrer dig, at jeg kan varetage enhver opgave.

Ærekært håndværk

Jeg lever af tilfredse kunder, og jeg sætter en ære i det gode håndværk.

Altid høj kvalitet

Mit fokus ligger altid på kvaliteten, som jeg aldrig slækker på.

Om firmaet​

Murermester Henrik Herreholm​ ApS klarer både de små og store projekter!

​Jeg lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor jeg sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. på den måde skaber jeg grundlaget for det gode, solide og ærekære håndværk.

Jeg er medlem af

Kontakt os

Murermester Henrik Herreholm ApS

Delosvej 13

​2300 København S

Telefon: 40 87 33 32

E-mail: herreholm@mail.tele.dk