TAGRENOVERING, NY TAGDÆKNING OG ANDET TAGARBEJDE

Det danske vejr er hårdt ved din bolig. Særligt taget er udsat, og det kræver derfor løbende vedligeholdelse.​

Hos Murermester Henrik Herreholm ApS har vi mere end 25 års erfaring inden for tagarbejde på alle typer huse. Brug vores erfaring, når du skal vælge ny tagdækning, eller når du skal have udført en tagrenovering.

Fra vores base i København S kører vi både ud til kunder for at udføre professionelt arbejde på hele Amager og Frederiksberg samt flere andre nærliggende områder.

ALT FRA TAGRENOVERING TIL RENOVERING AF SKORSTEN OG KVISTE

Takket være vores mange års erfaring som murer har vi både kompetencerne og erfaringen til at løse mange forskellige former for tagarbejde. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have lagt nyt tag på huset, om du skal have foretaget en tagrenovering, eller om du skal have udført andre former for tagarbejde. 

Er det skorstenen eller kvistene, der trænger til en kærlig hånd, stiller vi også gerne vores kompetencer til rådighed.

Vi udfører både små som store opgaver i forbindelse med renovering af tag, så du kan få en tagreparation, der holder, og vi tilbyder også grundig rådgivning, så resultatet står godt til resten af huset.​

HVAD KOSTER ET NYT TAG?

Hvis det viser sig, at en tagrenovering ikke vil være tilstrækkelig, kan vi også tilbyde lægning af et helt nyt tag til en billig pris. Hvor meget det helt konkret kommer til at koste vil dog afhænge af en række forskellige faktorer. Vores priser afhænger for eksempel af:

Hvor stort taget er

Om der skal lægges nyt undertag

​Hvilket tagmateriale du vælger.

KONTAKT os OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD ELLER HØR MERE

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om de forskellige muligheder, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på lægning af nyt tag eller en tagrenovering.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder. Du kan enten ringe på telefon 40 87 33 32, skrive til e-mail herreholm@mail.tele.dk eller udfylde vores kontaktformular. 

Står du også og mangler en murer til andet murerarbejde, hjælper vi også med facaderenovering, totalrenovering og totalentreprise

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Murermester
​Henrik Herreholm ApS

Amager Strandvej 22K, 4. tv.,
​2300 København S

CVR: 2072114

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 87 33 32

E-mail: herreholm@mail.tele.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.