Renovering af badeværelse eller etablering af et helt nyt

Trænger badeværelset til at blive moderniseret og istandsat, eller kunne du tænke dig at få etableret et ekstra badeværelse i huset? Så står jeg klar til at hjælpe dig. Hos Murermester Henrik Herreholm ApS i København S finder du en specialist inden for badeværelser. Som murer tilbyder jeg forskellige løsninger til både renovering af badeværelse, facaderenovering eller etablering af et helt nyt badeværelse, og jeg skræddersyr altid løsningerne efter ønsker og behov.

Jeg tilbyder badeværelsesrenovering og bygger nye badeværelser hos private og erhverv på Amager, Østerbro og i Hellerup samt omegn.

Derfor skal du lade mig stå for dit badeværelsesprojekt

Jeg arbejder med alle typer materialer, herunder både fliser, klinker, granit og lignende. Mine løsninger omfatter alt fra mindre flisereparationer til etablering af et helt nyt badeværelse fra bunden af.

Jeg lægger stor vægt på at tilbyde mine kunder en skræddersyet løsning, hvor økonomi, kvalitet og omfang er tilpasset i forhold til de individuelle ønsker, således at du får det fulde udbytte af dit byggebudget.

Håndværk er en tillidssag. Økonomi, kvalitet og materialevalg er blandt de spørgsmål, jeg ofte bliver stillet, og som jeg gerne stiller min ekspertise til rådighed for at besvare. Jeg gør meget ud af at videreføre de gamle håndværksmæssige traditioner bygget på kvalitet, men samtidig holder jeg mig løbende opdateret med de nyeste materialer, teknikker med mere, så du kan få en moderne løsning. Det er jo mig, der skal inspirere.

​​​Hvad koster renovering af badeværelse?

Der er stor forskel på, hvor meget en renovering af badeværelse koster. Mine priser afhænger blandt andet af:

  • ​Om der er tale om en lille eller større renovering
  • ​Hvilke materialer du vælger
  • Om badeværelset skal ombygges eller udvides.

Du kan dog altid forvente at få udført arbejdet i højeste kvalitet til en billig pris, når du lader mig stå for din opgave, uanset om der er tale om renovering eller etablering af et helt nyt bad.

Indhent et tilbud på dit drømmebadeværelse

Kontakt mig på telefon 40 87 33 32 eller e-mail herreholm@mail.tele.dk og indhent et uforpligtende tilbud på det badeværelse, du drømmer om. Alternativt kan du også udfylde kontaktformularen.​

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at få et gratis tilbud på en opgave, eller bare har et spørgsmål, kan du udfylde nedenstående:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dansk Byggeri

Jeg er medlem af Dansk Byggeri, som giver dig garanti på udført arbejde.

Over 25 års erfaring

Over 25 års erfaring sikrer dig, at jeg kan varetage enhver opgave.

Ærekært håndværk

Jeg lever af tilfredse kunder, og jeg sætter en ære i det gode håndværk.

Altid høj kvalitet

Mit fokus ligger altid på kvaliteten, som jeg aldrig slækker på.

Om firmaet​

Murermester Henrik Herreholm​ ApS klarer både de små og store projekter!

​Jeg lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor jeg sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. på den måde skaber jeg grundlaget for det gode, solide og ærekære håndværk.

Jeg er medlem af

Kontakt os

Murermester Henrik Herreholm ApS

Delosvej 13

​2300 København S

Telefon: 40 87 33 32

E-mail: herreholm@mail.tele.dk